keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kynsikorut



Sain maanantaina paketin Blippolta. Sisällä oli ihania kynsikoruja, joita piti heti päästä kokeilemaan.

Tässä siis pieni opastus niiden kanssa leikkimiseen.


Tarvitset pohjalakkaa, kynsilakkaa, päällyslakan, korut ja pinsetit. 


Nyt kokeilussa oli Kukkahiutaleet setti 1. Katsokaa noita värejä ja kuinka paljon niitä on yhdessä paketissa! Tossa on mulla pitkäksi aikaa käytettävää.  


Valitse mieleisesi. Päätin kesän kunniaksi ottaa turkoosia ja laittaa kynsiin keltaista. 


Laita pohjalakkaa. Miksi? Näin kyntesi ei värjäänny ja poistaminen on vähemmän tuskaa. Samalla saat muutakin suojaa kynnellesi. 


Sitten kerros lakkaa. Anna kuivahtaa ja laita toinen kerros. 


Kun toinen kerros on vielä märkä, niin aika laittaa koru kynteen. Pinseteillä homma käy siististi (jos osaa, kuten mä en nähtävästi) ja et sotke sormiasi tai lakkojasi. 


Siinä se. Anna lakan kuivahtaa kunnolla ja laita sitten päälle muutama reilu kerros päällyslakkaa. Lakka pitää korun paremmin paikallaan ja siloittaa mahdollisesti törröttävät reunat.


Siinä kynnet. Laitoin pikkurilliin toisen koristamaan.

Noita ihania koruja voi käyttää vaikka missä. Ajattelin että muutaman voisin laittaa kännykkää koristamaan (lakalla vaan kiinni), tai sitten koristella kortteja niillä. Todella monipuolisia ja söpöjä! Kiitos Blippo.com lle vielä kerran!

Onkos teillä kokemusta tai vinkkejä kynsikoruista?

4 kommenttia:

  1. Itselläni on kahden laisia kynsikuvia (hedelmiä ja kukkia). Niiden laitto pinseteillä on todellakin helpompaa. Jos tekee paljon töitä käsillä kannattaa kuvat liimata suoraan kynteen kiinni ja laittaa päälle päällyslakkaa. Näin kuva pysyy paremmin kiinni. Tietenkin kannattaa tarkistaa mitä liiman selosteessa lukee, sillä joissakin liimoissa suositellaan liiman laittoa kynsilakan päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse laitan aina päällyslakan päälle, koska mulla ei pysyisi mitenkään ilman sitä nuo kuvat hetkeäkään. Liimaa olen miettinyt, mutta ei ole vielä tullut vastaan sopivaa. voisi joskus kyllä kokeilla kynsiliimalla.

      Poista
  2. Hauska idea nuo kuvat, pitää testata :) aloitan ehkä varpaista, jos niihin vaan onnistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan kokeilemaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vähän kohoaa kynnenpinnasta.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.