torstai 15. toukokuuta 2014

Kasvot puhtaaksi

Yksi asia mitä mulle heti opetettiin kun halusin alkaa meikkaamaan oli, että meikit pitää joka ilta pestä pois. Nukkumaan ei saa mennä pakkelit naamassa. Ja tätä neuvoa olen kyllä aikas hyvin noudattanut (muutamaa kertaa lukuunottamatta). Nyt olen tämän vuoden keskittynyt todella tarkasti ihoni hoitoon, joten kasvopesut ovat iltaisin (ja aamuisin) kuin pyhä rituaali, josta en halua luopua. Teen sen rauhassa ja kunnolla.

Tässä ovat tämän hetken ihonhoitotuotteeni. Näillä tulee kasvot puhtaaksi yöksi.


Naama meikissä, joten panta päähän ja hiukset pois tieltä. Tästä se lähtee.


Jos minulla sattuu olemaan vedenkestävää meikkiä, niin otan aluksi avuksi Yves Rocherin Pur Bleuet Express eye makeup removerin. Sillä lähtee ihan mielettömän hyvin kajaalit, kulmakynät ja muut raskaammat meikit silmistä. Arkimeikkiin en tarvi, mutta jos olen laittanut vähän enemmän väriä silmiin, niin tällä aloita. On sopivan hellävarainen.


Meikinpoistoaineeni on myös Yves Rocherilta. Olen tykännyt tuotteesta, sillä on hellävarainen ja poistaa meikin tarpeeksi hyvin. On tietenkin orgaaninen.


Taputtelen ihon kuivaksi pesun jälkeen. En hankaa pyyhkeellä naamaa vaan hellästi kuivaan. Yksi vaihe ohi!


Kasvovettä ei saa unohtaa! Kasvoja pestessä saattaa usein jäädä meikin jämiä hiusrajaan, kaulalle tai meikki ei ole vain kunnolla peseytynyt. Siksi sitä kasvovetta tulisi käyttää joka kerta kun pesee kasvot. Se myös hoitaa ihoa, joten siitä ei ole mitään haittaa. Vanutupolla käyn koko kasvot tarkkaan läpi. Luminen Sensitive touch on todella hyvää ja harmittaa että se lähti juuri pois valikoimasta.


YÖH! Vielä tuli noin paljon likaa vanulle!


Kerran pari viikossa sitten käytän lisäksi vielä kasvonaamioita. Minulla on muutama erilainen ja tässä niistä pari. Yves Rocherin peel off mask tekee kuoren ihon päälle joka revitään pois. Iho on hyvin raikas ja virkitynyt. Käytän kun iho on elottoman ja väsyneen näköinen. Clarinsin naamio on käytössä kun iho tuntuu tunkkaiselta ja kuivalta. Öljy kosteuttaa ja geeli syväpuhdistaa.


Kosteutus vaan päälle. Ooh! Iho on valmis unille. Käytän apteekin Aqualan rasvaa, koska se riittää hyvin kosteuttamaan arkena.

Onko sinulla jotain ihonpuhdistus suosikkia?













4 kommenttia:

  1. Oikein hävettää, että kuinka laiska sitä joskus voi olla. :D En tiedä miksi, mutta jotenkin inhoan meikkien puhdistamista arkisin. Se tuntuu sellaiselta pakolliselta pahalta. Viikonloppuisin taas olen jo suurin piirtein tekemässä kasvohoitoja.

    Johtuu varmaan siitä, kun on vaikea iho, niin ärsyttää jo valmiiksi se puhdistusoperaatio. On ollut hirmu vaikea löytää oikeaa tuotetta, kun se, joka puhdistaa meikin, saattaa kuivattaa ihoa ja se, joka ei kuivata ihoa, ei puhdista meikkiä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kun pienenä ilmoitettiin, että jos haluan alkaa meikkaamaan, niin pitää jaksaa myös pestä ne meikit pois. Joten menee nykyään rutiinilla ja tekee pahaa mennä nukkumaan meikit naamalla (muutaman kerran on käynyt, kun ei ole ollut voimia puhdistaa).
      Vaikealle iholle löytyy kyllä tuotteita. Itselläni on herkkä iho, mutta kokeilemalla ja ammattilaisilta kysymällä olen vähitellen löytänyt sopivat tuotteet iholleni.

      Poista
  2. Lumenen sensitive touch vaihtoi käsittääkseni vain purkkien ulkonäköä, ainakin on vielä Lumenen sivuilla olemassa tuotteena ja tehtiksessäkin oli myynnissä. Poistohinnalla vanhoja (mulla on monta kasvovettä tällä hetkellä :D) mutta uusia vähän erinäköisiä purkkeja myös normi hinnalla, sisältö sama :) Käsitin, että uudistivat / uudistavat kaikkien putsareiden ulkonäön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah. Loistavaa. Toisaalta tarkastelin uutta valikoimaa ja voi olla että löydän sieltä uuden suosikin.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.